• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Acțiuni Mensa » ADUNAREA GENERALĂ – APRILIE 2016

ADUNAREA GENERALĂ – APRILIE 2016

hotel termal felix

 

Membrii Mensa România se reunesc, în perioada 21-24 aprilie, la Băile Felix, la Adunarea Generală de primăvară, un eveniment internațional la care și-au anunțat participarea membri Mensa din Statele Unite, Marea Britanie, Suedia, Germania, Polonia și Slovenia.

Vineri, 22 aprilie, este programată Conferința Mensa Platinum, dedicată aniversării a 70 de ani de la înființarea Mensa. Alături de invitatul special, Jim Werdell – Treasurer Mensa Foundation, la eveniment vor susține prelegeri conf. univ. dr. Anca Dobrean, psihologul național Mensa România, și doi dintre membrii organizației, Andrei Jiman și Tiberius Pârcălabu. Pentru a reuși să comunicăm eficient cu invitații străini, limba oficială a acestui eveniment va fi limba engleză.

În ședința de sâmbătă, 23 aprilie, Adunarea Generală urmează să valideze rezultatele alegerilor pentru Președinte si Consiliul Director, care au avut loc în luna aprilie. Alte două puncte importante pe ordinea de zi sunt aprobarea Bilanțului Contabil și discutarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul următor.

Ca de obicei la asemenea reuniuni, organizatorii au avut grijă să includă în program nu doar ședințe, ci și multă distracție 🙂