• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Acțiuni Mensa » AG Felix, 2016 – povestea in imagini

AG Felix, 2016 – povestea in imagini

Am venit, am vazut, ne-am pozat.
Ne-am adunat din toate colturile lumii: USA, UK, Germania, Suedia, Slovenia, Ungaria, Romania si am luat Oradea la pas. Veni, vidi, selfie!
Si am ales.
Oradea are o problema majora: ofera prea multe cadre ideale pentru o poza de grup. Asa ca ne-am pozat din suta in suta de metri 🙂
Apoi am trecut la lucruri serioase. Sssssst, Mensa in session!
Am vizitat Oradea, am trecut in revista Baile Felix, ne-am acomodat cu gazda noastra senzationala, Hotel Termal, si am trecut la lucruri serioase. Sssssst, Mensa in session!
Consiliul Director in functie si-a prezentat raportul de activitate.
Consiliul Director in functie si-a prezentat raportul de activitate. (Relu, Florin, regretam ca indatoririle de serviciu v-au tinut departe de aceasta intalnire. V-am simtit lipsa!). Plus Raportul Comisiei de Cenzori, expus aici de Adi in nume propriu si al celuilalt cenzor, Tarciziu.
Capitolul "diverse" a fost cel mai discutat. Si Disputat. Tibi ne-a povestit din nou despre "Mensa in a box". Trecem sau nu la platforma de comunicare propusa de danezi?
Capitolul „diverse” a fost cel mai discutat. Si Disputat. Tibi ne-a povestit din nou despre „Mensa in a box”. Trecem sau nu la platforma de comunicare propusa de danezi?
Intre timp, Victor isi pregatea raportul.
Intre timp, Victor, seful Comisiei Electorale, isi pregatea propriul raport.
Apoi, Victor, seful Comisiei Electorale, a prezentat rezultatele alegerilor.
Rezultatele alegerilor interne Mensa Romania 2016 sunt:… Le stiam cu totii, dar acum le-am vazut si in prezentare color 🙂
Abemus CD :)
Abemus CD nou 🙂 (Alex, pe tine te adaugam din Photoshop)

 

10 bis IMG_7479
Gata sedinta, urmeaza felicitarile, masa si dansul! Membrii actualului Consiliu Director au primit multumiri pentru cei doi ani de activitate. Multumiri cu dop! Sticlele absentilor s-au furat. Ori s-au stricat, nu mai tin minte exact. Relu, Florin, o sa primiti niste vin pe e-mail 🙂
Membrii actualului Consiliu Diretor au primit multumiri pentru cei doi ani de activitate. Multumiri cu dop. Sub dop, lichidul cel mai potrivit: negru si sec :)
Multumim, Radu!
Multumim, Corina!
Multumim, Corina!
Multumim, Sergiu!
Multumim, Sergiu!
Multumim, Larry!
Multumim, Larry!
Si, last but not least, multumim Sorana!
Si, last but not least, multumim Sorana!
Ca sa incheiem cum trebuie o Adunare Generala, am programat o sesiune de discutii si in piscina termala :)
Ca sa incheiem cum trebuie o Adunare Generala, am programat o sesiune de discutii si in piscina termala :). Asta din imagini e doar una dintre cele 4 piscine in care poti face sedinte.
Cine face valuri si stopeste laptopul Codrutei il plateste :)
Au fost discutii linistite, fara valuri, sa nu stropim laptopul  🙂
Codruta, Roxana, Cristian, Andrei, Ionut, Relu, Said, Timi - multumi! Ati organizat o reuniune minunata. Datorita voua am muncit, ne-am distrat, am supravietuit :)
Codruta, Roxana, Cristian, Andrei, Ionut, Relu, Said, Timi – va multumim! Ati organizat o reuniune minunata! Datorita voua am muncit, ne-am distrat, am supravietuit 🙂 Multumim si Hotelului Termal: ne-a placut mult ceea ce aveti pe acolo, sigur mai venim.

 

Multumiri si participantilor pentru, evident, participare. Si don't worry: what happens in Felix stays in Felix :)
Multumiri si participantilor! Ati strabatut sute de km, chiar mii in cazul lui Jim, ca sa veniti la Felix. Dar a meritat! Don’t worry: what happens in Felix stays in Felix 🙂

 

 

Vom reveni cu fotografii si filmulete de la activitatile organizate la AG (si nu au fost putine) pe masura ce vom reusi sa le descarcam si sa le organizam. Cautati-le si pe https://www.facebook.com/MensaRomania/.