Summit Mensa România 2016

În perioada 18-20 noiembrie 2016, oficialii Mensa România s-au reunit la Alba Iulia pentru întâlnirea anuală a tuturor membrilor cu responsabilități în activitatea organizației.
Reuniunea a programat o întâlnire a proctorilor, care au discutat regulamentul și programul de testări, repartizarea proctorilor pe zone geografice și au definitivat atribuțile nou-înființatului Consiliu al Proctorilor.
Reprezentanții regionali Mensa România au pus la punct planul de activități pe 2017 și au întocmit Regulamentul de funcționare pentru grupurile regionale Mensa România.
De asemenea, Consiliul Director s-a întrunit în ședință și a aprobat bugetul pe 2017, a discutat despre actualizarea Statutului Mensa România și a decis inițierea de discuții cu Mensa International pentru adoptarea în România ca metodă de testare IQ a variantei cu matrici Raven avansate.
La final am avut și o sesiune de testări IQ, găzduită de Universitatea “1 Decembrie 1918”.
Mulțumim membrilor Mensa Alba, care au organizat această activitate și au reușit să ne ofere condiții ideale pentru discuții eficiente, dar nu au neglijat nici capitolul distracție.
Mulțumim Alba Iulia pentru ospitalitate și pentru frumusețea Cetății, pentru atmosfera din Club Prestige, Pub 13 și Pub Skit 77, unde am avut niște “sedințe” chiar plăcute 🙂

Găzduit de Voxline Communication