• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Testări » O nouă testare în București, pe 16 decembrie

O nouă testare în București, pe 16 decembrie

Ultima testare din 2023 organizată de Mensa România va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2023, începând cu ora 10, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. (Bulevardul Eroii Sanitari, Nr. 8)

Testarea se adresează atât adulților de orice vârstă, cât și copiilor de minim 11 ani împliniți.

Pentru a vă înscrie, vă rugăm completați formularul din link-ul de mai jos:
Formular înscriere

Vă rugăm să veniți cu documentele menționate în formularul de înscriere – cartea de identitate, formularul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal completat și dovada plății.

Înscrierile sunt deschise până vineri, 15 decembrie 2023, ora 13.00. Ulterior, vă vom transmite prin email sala și intervalul orar în care veţi fi repartizaţi.

Taxa de înscriere este de 35 lei şi poate fi plătită online sau prin virament bancar in contul asociatiei „Mens Mensis Mensa”: RO68BTRLRONCRT0281593701, deschis la Banca Transilvania.

Testările Mensa determină coeficientul de inteligenţă (IQ) al candidaților, acesta fiind criteriul de eligibilitate pentru apartenența la organizație.