• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Testări » Testare IQ la Constanța, pe 9 martie

Testare IQ la Constanța, pe 9 martie

În preajma Mărțișorului, revenim cu o testare IQ la Constanța. Te așteptăm sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 10, la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Constanța. (Str. Traian nr. 19, Constanța)


Cum această testare are loc la doar o zi după sărbătoarea de 8 martie, oferim un cadou doamnelor și domnișoarelor care se înscriu la testare – toate persoanele de sex feminin înscrise în prealabil își vor putea aduce o rudă, o cunoștintă sau o prietenă care își va putea testa coeficientul de inteligență gratuit. Ambele persoane, atât cea înscrisă cât și cea de-a doua, trebuie să fie de sex feminin.


Testările Mensa au ca obiectiv evaluarea IQ-ului personal. Calitatea de membru Mensa este deschisă tuturor celor care au un IQ destul de ridicat pentru a se clasa între primii 2% din populație din punctul de vedere al inteligenţei. Testarea se adresează atât adulților de orice vârstă, cât și copiilor de minim 11 ani împliniți.

Pentru a te înscrie completează formularul accesând link-ul de mai jos:
Formular înscriere

Te rugăm să aduci documentele menționate în formularul de înscriere – cartea de identitate, formularul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal completat și dovada plății.

Înscrierile sunt deschise până vineri, 8 martie 2024, ora 12.00. Ulterior, vom transmite prin email tuturor celor înscriși sala și intervalul orar în care vor fi repartizaţi.

Taxa de înscriere este de 35 lei şi poate fi plătită online sau prin virament bancar in contul asociatiei „Mens Mensis Mensa”: RO68BTRLRONCRT0281593701, deschis la Banca Transilvania.