• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Acțiuni Mensa » Adunare Generală 1-4 septembrie, Eforie Nord

Adunare Generală 1-4 septembrie, Eforie Nord

 

După un debut fulminant în piscinele termale de la Felix, cu ocazia AG primavară, Mensa România organizează a doua mare bălăceală a anului. De această dată, la Marea Neagră!

Membrii Mensa România se reunesc în perioada 1-4 septembrie 2016, la Complexul Steaua de Mare din Eforie Nord, cu ocazia Adunării Generale de toamnă.

stea mare ef nord

Pe lângă ședința oficială, organizatorii au pregătit nenumărate activitați fun, în care participanții vor avea ocazia să se întreacă individual sau pe echipe la treasure hunt, quiz questions games, board games și karaoke.

De asemenea, membrii Mensa România sunt programați la ședințe de scuba diving, distracție în parcul acvatic și la un super party tematic.

În premieră, Mensa România programează cu ocazia Adunării Generale și Gala Voluntarilor, eveniment menit să-i premieze pe cei mai activi dintre voluntari. Premianții au fost evaluați în baza activității din ultimii doi ani și au fost desemnați prin vot de către membrii organizației.

 

Vom reveni cu fotografii de la eveniment!