• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Acțiuni Mensa » AG Mensa Timisoara 2017, fruncea adunărilor anuale Mensa România!

AG Mensa Timisoara 2017, fruncea adunărilor anuale Mensa România!

 

În perioada 20-23 aprilie, Mensa România a organizat la Timișoara Adunarea Generală Anuală 2017. Ne-am strâns vreo 50, am trecut rapid la componenta serioasă a întâlnirii – o ședință de lucru de câteva ore, în care am făcut bilanțul unui an plin -, apoi ne-am distrat Mensa style.

Gazdele noastre, mensanii timișoreni, au avut grijă să ne ofere o agendă bogată de activități și nu putem spune că au fost lipsiți de fantezie.

În lasere ne-am tăiat…
În întrebări dificile ne-am duelat (a 21-a zecimala a lui π? vorbiti serios? pentru ce genii ati gandit voi quiz-ul asta? 🙂

 

Am făcut și reconstituit experimente la Experimentarium (le mulțumim profesorilor de la Universitatea de Vest). Tot la Universitatea de Vest am văzut și incubatorul de cristale (le mulțumim fizicienilor pentru primire)
Am petrecut pe unde am apucat și cât de des am putut, epicentrul distracției fiind în Complexul Studențesc. Suntem oameni serioși, deci am băut doar apa, evident 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cele din urmă, am reușit să evadăm din cel mai terifiant escape room.
Echipa câștigătoare la Treasure Hunt

Cât despre Treasure Hunt, proba care a încununat întâlnirea, le mulțumim organizatorilor pentru că ne-au facilitat cunoașterea acestui oraș frumos, multicultural, multiconfesional și multiculinar în cel mai mic detaliu. Am umblat după cai verzi pe pereți prin toata Timișoara, fiecare participant reușind să slăbească în jur de 1 kg după parcurgerea distanței de cca. 14 km 🙂

 

 

 

Thank you, Aleksandra (SRB), Jelena (SRB) and Piotr (PL) for joining us! You made our national Annual Gathering quite international 🙂

 

Mulțumim, Mensa Timișoara!

Mulțumim, Mensa Timișoara! În ordinea numerelor de pe tricou, echipa de organizare a fost formată din Andra, Codruța, Adi, Alex, Andrei, alt Andrei, Dorin, Mircea + alți colegi care i-au ajutat. Organizarea a fost aproape perfectă. Zic “aproape perfectă” din cauza vremii. N-ați reușit s-o convingeți să fie însorită și caldă :). Între noi fie vorba, frigul și ploaia nu v-au stricat opera.

 

Îți mulțumim și ție, Bogdan, pentru că ai căutat și ai găsit cele mai bune unghiuri și perspective pentru a ne imortaliza artistic.

 

 

 

Salut, Timișoara!

 

Te salutăm, Timișoara! Îți mulțumim pentru atmosfera cu totul specială! Dacă ne mai primești, noi mai venim.

 

 

 

Mai multe fotografii si alte detalii despre ce am facut acolo gasiti pe https://www.facebook.com/MensaRomania/