• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Acțiuni Mensa » EXPOZIȚIE DE POEZIE & FOTOGRAFIE: ÎNTRE NISA ȘI BELGRAD, CU OPRIRE LA GALAȚI

EXPOZIȚIE DE POEZIE & FOTOGRAFIE: ÎNTRE NISA ȘI BELGRAD, CU OPRIRE LA GALAȚI

Opt membri Mensa Gifted Youth România își expun creațiile, în premieră în România, la Palatul Copiilor din Galați, începând de sâmbătă, 25 noiembrie (ora 15:00).

Romania see & sea

Micii artiști, dintre care trei sunt liceeni din Galați, prezintă pentru publicul român Expoziția de fotografie și poezie „Romania See & Sea”, vernisată în urmă cu o lună la Nisa, cu ocazia International Board of Directors Mensa International.

Cei opt tineri promovează în mod creativ mai multe zone turistice ale României și vă propun o prezentare a acestora în versuri și imagini. Pentru a fi accesibile membrilor Mensa din toată lumea, poemele au fost traduse în 20 de limbi.

Fotografiile și poeziile sunt disponibile pentru vizionare directă, dar expoziția poate fi parcursă și în versiunea augmented reality. Aplicația poate fi descărcată de pe pagina oficială Mensa Romania, prin scanarea unui QR code prezent pe banner-ul evenimentului.

Expoziția va fi deschisă până pe 2 decembrie.

 

După acest popas în Galați, expoziția își va continua parcursul internațional, urmând să fie prezentată anul viitor la Belgrad, în cadrul European Mensa Annual Gathering EMAG 2018.