• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Mensa în România » Magazin online Mensa România

Magazin online Mensa România

Mensa România a inaugurat magazinul online cu obiecte promoționale!

Îl găsiți la adresa shop.mensaromania.ro  și e gata să vă primească: aprovizionat, verificat, funcțional. Vă invităm să descoperiți aranjate pe rafturile virtuale produsele propuse spre vânzare, grupate în categoriile “pentru acasă”, “pentru birou”, “îmbrăcăminte și accesorii”, “sport & hobby”  și “diverse”.

 

 

Aceasta este doar gama de pornire, care va fi diversificată în funcție de cerere. De altfel, am inițiat un sondaj pe site, la care vă rugăm să participați și să vă exprimați preferințele pentru a ne indica ce lipsește din oferta noastră. În măsura posibilităților, vom încerca să răspundem prompt tuturor sugestiilor.

Prețul produselor (la care se adaugă tariful de expediere) se plătește prin transfer bancar în contul Mensa România, iar marfa ajunge la Dvs. (sau la adresa indicată în comandă, când faceți un cadou surpriză, de exemplu) prin curierat.

Apropo de cadouri surpriză: ca să ajungă la timp, luați în considerare un interval de livrare de 2-3 zile după confirmarea plății.

Vă așteptăm la shop.mensaromania.ro!