• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Parteneriate » Startup Weekend Mures

Startup Weekend Mures

A doua ediție a Startup Weekend, evenimentul internaţional care susţine tinerii antreprenori, va avea loc între 23 şi 25 mai în Tîrgu Mureş, la Universitatea Petru Maior.

Startup Weekend se desfăşoară pe durata a 54 de ore şi aduce împreună tineri pasionaţi de antreprenoriat care formează echipe în jurul ideilor participanţilor, dezvoltă produse şi lansează noi afaceri în doar trei zile. La final, echipele participante îşi prezintă conceptul de business în faţa unui juriu de specialitate.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor, programatorilor, specialiştilor de marketing şi social media, studenţilor şi oricui doreşte să petreacă un weekend intens şi distractiv construind o echipă pentru a începe o nouă afacere într-un mediu în care orice este posibil.

Participanții au ocazia să-și prezinte ideile inovatoare sau să facă parte dintr-un proiect care li se pare interesant, să-și dezvolte și să testeze ideile de afaceri și să interacționeze cu potențiali investitori.
La eveniment vor participa reprezentanţi ai mediului academic, antreprenori, specialiști și investitori din România şi din străinătate, într-un demers menit să ofere o viziune integrată a start-up-urilor în tehnologie prin mentoring, networking şi feedback.

Înscrierile la Startup Weekend Mureş se realizează online la http://mures.startupweekend.org, iar cei care doresc să participe se pot înregistra până joi, 22 mai.