• Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Acasă » Fără categorie » Testare MENSA în Oradea

Testare MENSA în Oradea

Toamna aceasta aduce cu ea o nouă șansă pentru a intra în Mensa, organizația mondială a persoanelor cu IQ ridicat.

Vino la o testare în data de 4 septembrie de la orele 11 la Centrul de Tineret “The Spot” Oradea și află dacă poți deveni colegul nostru. Se pot înscrie persoanele care au împlinit vârsta de 11 ani.

Taxa de înscriere este 35 de lei și poate fi plătită cu cardul sau prin virament bancar în contul asociației „Mens Mensis Mensa”: RO68BTRLRONCRT0281593701, deschis la Banca Transilvania.

Cei înscriși sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de testare și să aibă asupra lor buletinul (certificatul de naștere și copia de buletin a parintelui, în cazul participanților minori), dovada plății, pix și mască de protecție. Înscrierile se pot face până în data de 2 septembrie la ora 23:59.

Pentru înscriere vă rugăm să completați următorul formular: https://mensa-romania.ro/inside/enroll/enrolled/new?fbclid=IwAR1lYfSuRhS-WeAYVXx3y-ZMnO2sP2OhLOdadxk9K8KWRFwrF-FRfs7G940